“Ha az álmaid nem ijesztenek meg, akkor nem elég nagyok” -mondta Richard Branson brit dollármilliárdos üzletember. Ezzel a mondattal teljesen tudok azonosulni. Ha egy nagy álmodra, célodra gondolsz és egy csöpp félelmet, izgalmat sem érzel, akkor nem biztos, hogy elég magasra tetted a lécet magadnak.

Ezzel a bejegyzéssel egy sorozat veszi kezdetét. A lényegét már a címben olvashattad: arról fog szólni, hogy hogyan érünk el 5 év alatt 1 milliárd forint árbevételt. A cikk írásakor a vállalkozás körülbelül 2,5 milliós bevételnél jár. Ez évi 30 milliót jelent. Ezt a számot fogjuk megharmincháromszorozni. Tehát a várható 30 milliót most 970 000 000 Forinttal kell megfejelnünk.

Merész kihívás? Merész. Reális cél? Reális. A terv már készülőben, 2020.09.16-án indulunk.

Ahhoz, hogy a teljes képet lásd, megosztok veled néhány információt.

2020.01.01-én egy új út vette kezdetét. Egy barátommal, Ádámmal eldöntöttük, hogy közös reklámcéget alapítunk. Elkezdtük tervezni az alapokat, üzleti tervet írtunk, kapcsolatokat építettünk, elemeztük a piacot és miegymás, ami egy vállalkozás alapítást megelőz.

Hetekkel, hónapokkal később már olyan szintre jutottunk, hogy az ügynökség fenntartotta magát és egy átlagosnak mondható fizetést már termelt Nekünk. Sőt, még új csapattagokat is tudtunk bevenni.

Idővel úgy éreztük, hogy kicsit langyos lett a víz és nem fejlődtünk olyan ütemben, ahogy a kezdetekkor. Kell valami, ami felráz, gondoltuk. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy kicsit felrázzuk magunk körül a közeget. Reális, pimasz, de teljesíthető célt tűzünk ki magunk elé: Évi 1 Milliárd Forintos árbevételt, mely eléréséhez 5 évet adunk magunknak.

Olyan célt igyekeztünk kitűzni, mely összhangban van a WeBrandz Media Group Kft. belső etikettjével. Ahhoz, hogy ekkora árbevételt produkáljunk, arra van szükségünk, hogy kiemelkedően jó szolgáltatást nyújtsunk. Nem lesz elég az, amit eddig tettünk.

A fejleményekről a csoportomban fogok részletesebben beszámolni. Ha szeretnéd követni, akkor kattints ide és csatlakozz.