Adamecz Máté Arion

A misztersiker.hu alapítójáról és a célokról.

Szia, itt Máté. Én indítottam a misztersiker brandet 2016-ban egy Instagram oldallal, amelyet azóta már több, mint 16.200 ember kísér figyelemmel, majd ezt követte a 2017-ben a blog, amit most is olvasol.

Kezdetben kifejezetten csak önmagam inspirálására írtam a cikkeket, mert ez motivált a folyamatos tanulásra és munkára.

Idővel elkezdtem komolyan venni, így mára már több mint 5.000 ember olvassa havi szinten a blogot. Arról írok, amiből jó vagyok: személyes célok kitűzése és megvalósítása. Ezt a témát szedem apró részletekre és adom át bárki számára könnyen fogyasztható formában.

Írok az önbizalom növelésről, a kommunikációról és a produktivitásról és a karizmáról egyaránt, hiszen ezek mindegyike hatással van a célok kitűzésére és megvalósítására.

mr adamecz máté arion

Adamecz Máté Arion

Kövess, ha

N

Unod már, hogy egy helyben toporogsz

Ha nem tűzöl ki célokat, akkor bármennyire is meglepő, nem fogsz elérni semmit. Ha szeretnél előre haladni az életedben, akkor célokat kell kitűznöd.

N

Tűzöl ki célokat, de nem éred el őket

Ha eljutottál már odáig, hogy célokat tűzöl ki, de valamiért mégsem éred el őket sose – vagy csak nagyon kis százalékban – akkor szintén tudok segíteni.

N

Rengeteg ötleted van, de nem cselekszel

Teli vagy ötletekkel, de mindig megmaradnak pusztán ötlet szintjén? Muszáj lesz megváltoztatnod a gondolkodásod. Ebben segítek.

N

Nem mersz/tudsz célokat kitűzni

Ha félsz önmagad lenni, az baj, de szerencsére kezelhető. Ahhoz, hogy célokat tűzz ki és elérd őket, önbizalomra lesz szükséged. 

6 reggeli rutin, az eredményesebb hétköznapokért

Összegyűjtöttem 6 reggeli rutint, amelyek segítségével határozottan jobbá, hatékonyabbá teheted az életed. Elolvasni csupán 4 perc, de garantálom, hogy maradandó változásokat eredményez.

Küldhetem?

Legyünk partnerek!

Hívj meg előadni!

Hívj meg bátran előadni, ha a blogon olvasható témákról szeretnél előadást hallani a rendezvényeden, videódban, rádiódban stb.

w

Beszélgessünk!

Tanácsra van szükséged? Olyan problémád van, amiben úgy érzed, hogy tudnék Neked segíteni? Írj bátran, ha tudok, segítek!

k

Cikket szeretnél?

Van egy blogod, ahová szeretnéd, hogy írjak tartalmat? Írj bátran, szívesen írok a Te blogodra is tartalmat a megjelölt témáim bármelyikében.